Diensten

INSPIRATION & INNOVATION BOOTCAMP

De inspiratie & innovatie bootcamp is een model dat speciaal ontwikkeld door Sparkling i’s. Het doel is om middels nieuwe ideeën de kans succesvol te groeien te vergroten. Het kan om zowel nieuwe (innovatieve) producten of diensten gaan, maar net zo goed voor de ontwikkeling van een nieuwe campagne of (aanscherping van) merkpositionering gebruikt worden.

Mensen worden getraind om anders te leren kijken, denken en doen waardoor zij kunnen bijdragen aan de (groei)doelstellingen van hun bedrijf. Door theorie en praktijk te combineren en mensen te trainen leren zij de vaardigheden om het zelf te doen en toe te passen. Zij zullen hierdoor voortaan anders in het “zakelijke” leven te staan. Tijdens de diverse trajecten ervaren mensen dat zij zelf tot meer in staat zijn dan zij wellicht in eerste instantie zouden denken. Nieuwe ideeën bedenken door structureel anders te kijken, elkaars ideeën aanscherpen, ideeën toetsen aan doelstellingen, coaching bij verdere ontwikkeling en implementatie zijn paar van zaken die worden aangeboden binnen de inspiratie en innovatie bootcamp.

Jarenlange praktijk ervaring heeft geleerd dat een nieuw idee bedenken niet het grootste probleem is. Het gaat erom dat eerst duidelijk wordt wat exact de probleemstelling is (en hierin ook keuzes worden gemaakt), om vervolgens de juiste ideeën hiervoor te gaan ontwikkelen om ze dan ook succesvol verder te ontwikkelen en te implementeren. Hierdoor wordt de kans op commercieel succes groter.

Herken je dit?

  • Ambitie om te groeien, maar geen tijd om het te doen

  • Vind het moeilijk om (de tijd voor) de juiste ideeën te vinden

  • Weet niet of je mensen de talenten hebben om te kunnen innoveren

  • Start altijd te breed waardoor je ook te breed eindigt

  • Ontwikkelt ideeën die niet gerealiseerd kunnen worden

  • Hebt een fanatisch concept idee maar eenmaal op de markt voldoet het toch niet aan alle verwachtingen

  • Geen realistisch beeld van alle mogelijkheden

Dan is de INSPIRATION & INNOVATION BOOTCAMP wellicht iets voor jou!

Inspiration tour 's-Hertogenbosch

Korte impressie van inspiratie tour in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens de tour leer je anders kijken, anders denken en anders doen.

Ook een keer mee?

Interim werkzaamheden

Interim werkzaamheden op het gebied van Marketing en Innovatie:

  • MARKETING: Marketing strategy, Product/brand management, consumer insights, consumer experience, concepting, team management, FMCG, Retail/Foodservice, brand & private label

  • INNOVATION : new product development, idea generation, concepting, stage gates model, project management, portfolio management, trend watching, translation to production

Wil je meer informatie?

Neem dan snel contact op