Over mij

Mijn naam is Sipke van der Werf en ik ben sinds februari 2017 begonnen met mijn eigen bedrijf SPARKLING i’s.

SPARKLING:

De twinkeling in mijn ogen die ik krijg door te doen waar ik ontzettend veel plezier aan beleef is de reden om voor mijzelf te beginnen en mijn bedrijf zo te noemen. Het enthousiasme en daarmee de twinkel over te brengen aan de mensen waarmee en waarvoor ik werk is ook een van mijn doelen.

sparkling i's

De ogen die je ziet op deze website, ben ik zelf te zien als jongetje van 5 jaar. Naast de twinkeling wil ik ook graag mensen met de nieuwsgierige en onbevangen blik van een kind laten kijken. Je weer over normale dingen kunnen verbazen door anders te (leren) kijken.

De verschillende i’s staan voor inspiratie, innovatie en interim (werkzaamheden).

Sipke

Typerend?

Je zou mij kunnen omschrijven als een creatieve geest, met oog voor pragmatiek marketeer die zowel grote als kleine bedrijven versneld helpt groeien door oa innovaties. Mijn ambitie is om met veel energie en enthousiasme te werken voor merken en organisaties met lef en durf.

Na mijn studie bedrijfseconomie (specialisatie marketing) heb ik al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van Marketing binnen Fast Moving Consumer Goods (FMCG) binnen zowel retail (supermarkt) als foodservice (Out of Home). Ik heb (mee) mogen helpen om mooie (Nederlandse) merken verder uit te bouwen cq te revitaliseren. Oa Peijnenburg, Campina, Chocomel maar ook een Belgisch icoon als Lotus in Nederland mogen introduceren. Daarnaast heb ik het Belgische cultmerk Bicky verder onder de doelgroep mogen verstevigen. Tevens heb ik (mede) aan de wieg gestaan van aantal baanbrekende concepten zoals Snelle Jelle en Lattiz. Dit zijn zaken waar ik zeer trots op ben.

Daarnaast ben ik officieel certified Scrum Product Owner

Certificaat Scrum Product Owner

Naast het werken voor mijn eigen bedrijf, mijn gezin, hobby’s (koken en hockey) zet ik mij ook nog in voor stichting van vrienden van Broed als secretaris. De stichting vrienden van Broed zorgt ervoor dat Broed in staat wordt gesteld om maatschappelijke issues binnen de gemeente ‘s-Hertogenbosch waar geen directe financiering voor is mogelijk te maken. Door verbinding, ideeën genereren via lean methode en proces begeleiding is Broed in staat om gemeente, betrokken burgers en het bedrijfsleven van ’s-Hertogenbosch aan elkaar te koppelen en in te zetten om de stad socialer en mooier te maken. Ik draag graag mijn steentje bij om dit mogelijk te maken. Wil je meer informatie of direct vriend worden? Neem contact op met broed: http://broed.nu/contact/

Wil je meer weten over mij?

Wil je meer informatie?

neem dan direct contact met mij op!